kennel

KENNEL SANDTORP RANCH'S


PETIT BRABANCON & FRANSK BULLDOGG


Petit brabançon är en belgisk dvärghundsras, ursprungligen en liten stall- och råtthund. Det är en liten snabb, käck, trevlig och vaken hund, och den är mycket lätt att fostra och lära saker. En intelligent liten hund som gärna följer med överallt.


Den franska bulldoggen, eller ”fralla” som den också kallas, är namnet till trots från England, en utpräglad sällskapshund med en lång historia. Dess roliga och charmiga egenskaper är svåra att motstå och de flesta som lär känna en fransk bulldogg faller pladask


Alla våra hundar är rastypiska och älskar att följa med på ridturer och löprundor i skogen, de är friska, sunda, alerta och säger aldrig nej.


LEIA, Black & Tan tik, född 2017


Leia är en alert dam, hon är rejäl och sund och älskar att hänga med på äventyr.

Hon vaktar gärna de yngre förmågorna, ser till att de sköter sig och

vankas det mat så är Leia den som är först ut!

Leia har haft 3 kullar.

Patella/Ögon UA/UA

Phoebe, Black & Tan tik, född 2023


Phoebe är en pigg, glad och väldigt okomplicerad tjej. Phoebe är efter Leia och Royal och tänkte som framtida avelstik om alla tester är bra. En rejäl och sund tjej som gärna hittar på hyss tillsammans med sin partner in crime, Fred.

NOVA, Röd tik, född 2018


Nova är familjens soffpotatis, hon älskar att sova och hon är den underbaraste enklaste hund man kan tänka sig.

Trots att soffan är det bästa hon vet så hänger hon gärna med på en

löprunda eller en ridtur i skogen.

ROYAL, Black & Tan Hane, född 2020


Royal är familjens spillevink, otroligt snäll kille, älskar sina tjejer, men framförallt sin mamma. Royal är fransk import och en snygg rejäl kille.

Patella/Ögon UA/UA

Fred, röd hane, född 2023


Fred är en härlig hane, Ukrainskt import från samma kennel som Lily och tänkt som framtida avelshane. Han är pigg, framåt och en frisk fläkt som anpassade sig till de andra hundarna genast. Att han är söt som socker gör honom inte sämre!

HEDVIG, Brindle Tik, född 2021


Hedda som vi kallar henne till vardags, är en rejäl och trevlig tik, älskar att sova i knä och säng och är lilla chefen hemma. Hedda är en sund fralla och hänger gärna med på aktiviteter. Hedvig är utställd med toppenfin kritik  och med Very Good

Patella/Hjärta UA/UA

Lily

Tik, Röd, född 2021


Lily är en Ukrainsk import, som efter lång väntan kom till oss i April. Lily är en otroligt söt och tillgiven tjej. Fina proportioner och en fantastiskt fin röd färg, kommer bli en fin avelstik.

Chloe

Tik, Skäck, född 2022


Chloe är en Norsk import, samma kennel som Henry kommer ifrån, valet var självklart då vi är mycket nöjda med Henry. Chloe är en okomlicerad tjej, som vi älskar över allt annat. Sund, stora fina näsborrar samt en långnos :-)

Hane, Brindle hane, född 2021


Henry är en Norsk import som vi samäger med Army of Angels och detta är en snygg och sund kille. Mysfarbror nr 1 och till skillnad från sina frallakompisar så gillar denna herre inte att gå ut i regn och rusk. Mys, bus och mera mys är Henrys signum. Otroligt okomplicerad kille och han kommer överens med alla. Henry är utställd med fantastiskt fin kritik och med Excellent

Patella/Hjärta UA/UA